Ervaringen

“Ida fungeert als een portaal naar een nieuw bewustzijn, waarin je ervaart dat alles totaal anders is dan hoe je ooit dacht dat het was.
Waardoor er mogelijkheden ontstaan en je een breder perspectief inneemt.
Het leven gaat daardoor anders voor je werken en dit is iets wat je van tevoren niet voor kan stellen.”

“In 2016 werd mij aangeraden om naar Ida toe te gaan voor sessies. Ik had destijds last van pijn in mijn onderrug, wat mij belemmerde bij het sporten. Uiteindelijk hebben de individuele sessies bij Ida zoveel meer betekent voor mij dat het verhelpen van fysiek ongemak.

Ida weet als geen ander de punten aan te raken die er echt toe doen, zowel in je lijf als in je hart. Zij brengt mij in contact met de delen in mezelf die meer liefde mogen krijgen, dat wat mag helen en meer stromen. Dat doet ze op veel verschillende manieren. Van een gesprek tot je in contact brengen met je lijf, van een boekentip tot meditatieoefening.

Ida heeft mij geleerd om te leven vanuit mijn hart, mijn eigen weg te kiezen en met meer zachtheid naar mezelf te kijken.
Ik ben steeds meer mezelf dankzij Ida.”

Maxime

“Ida is een heel prettig persoon waarbij ik mij meteen op m’n gemak voelde. Ze is intuïtief heel sterk en voelt tijdens een gesprek vaak al aan waar je mee zit of wat er aan de hand is.

Vervolgens gebeurt er tijdens de sessies elke keer iets anders. Wat wel vaak blijkt is dat mijn hoofd denkt dat alles wel prima is, terwijl mijn lichaam Ida iets anders verteld. Dan hoef je zelf niets te zeggen, maar doet je lichaam dat voor jou.
Dat kan soms enorm verwarrend en confronterend zijn, maar tegelijkertijd heel verhelderend.

Dat is ook de reden waarom ik deze invalshoek zo waardeer; dat Ida als het ware communiceert met mijn lichaam en dat vertaald aan mij. Zo komen er zaken boven tafel waar ik van tevoren niet zo over had nagedacht maar die wel voor blokkades zorgen in mijn functioneren. En op deze manier kan ik daarmee aan de slag.”

Fleur

“Ik heb het gevoel zelf verantwoordelijk te zijn voor mijn ‘heling’. Iemand die mij begeleidt om alle antwoorden in mezelf te vinden – bij welke levensvraag, pijn of angst dan ook – en daar veilige ruimte voor te bieden. Dat is precies wat Ida doet!”

Anoniem

“Ida kwam op mijn pad doordat zij inviel als yin-yogadocent. Ondanks dat ik al heel wat jaren yoga beoefen bij verschillende docenten, was deze yin-les geheel anders. Tijdens de les raakte ieder woord mij op een heel ander niveau. De les leek door te dringen in al mijn cellen en na een paar dagen voelde ik nog steeds de nawerking daarvan. Ik wist meteen; hier moet ik zijn, hier wil ik meer van weten.”

Anoniem

“Ik heb Ida ontmoet in de beginperiode van mijn Burn Out. Ik was mezelf kwijt.
De wijze waarop Ida mij welkom heette en begeleidde tijdens de Yin-Yoga en workshops zijn een grote ondersteuning voor mij geweest om weer in contact te komen met mijzelf, tot rust te komen en te herstellen.

De woorden: welkom, wees mild en zacht voor jezelf en naar alles wat er is, acceptatie, hebben mij geholpen en nog steeds. Het is een verrijking in mijn leven. Ik ervaar zoveel meer rust en leven, mildheid en zachtheid in mijzelf. Ik volg graag haar lessen en workshops; kan niet meer zonder.”

Heleen

“Ida heeft zichzelf mogen ontwikkelen tot een vrouw waarbij diverse vraagstukken een plek mogen krijgen.
Niet door erover te praten, maar emotioneel te begrijpen, door via het lichaam een hoger bewustzijnsniveau te bereiken.

Dat geeft rust, inzicht (en afname van klachten).
Haar behandelingen zijn bijzonder, uniek, een cadeautje aan jezelf.

Als therapeut in de GGZ kan ik ook aangeven dat deze behandelingen een waardevolle aanvulling kunnen zijn, gezien de diepgang die ze geven, op reeds lopende behandelingen. Ik hoop dat meer mensen de weldaad van deze sessies mogen ondervinden.”

Anoniem

“Ida heeft een heel breed bereik van waarnemen tussen de verschillende niveaus in ons systeem.

Met haar enorme fijngevoeligheid schakelt ze in haar sessies tussen de niveaus mens, mind, lichaam, ziel en essentie.”

“Mijn therapeut dacht dat de sessies een goede aanvulling zouden zijn voor mijn therapie – sceptisch, maar ook met een open blik kwam ik binnen. Iemand een bezoek aan Ida als ‘een cadeautje aan jezelf’ omschreef. En dat is ook precies hoe een sessie met Ida voor mij voelt.”

Anoniem

“De sessies met Ida hebben me nog meer bij mijn essentie gebracht en nog meer vrijheid in zijn gegeven.”

Anoniem

Ik ervaar de online sessies van Ida als heel fijn en diepgaand.
Voordat de sessie begint, merk ik dat er op emotioneel/lichamelijk gebied al veel gebeurt.
Tijdens de sessie weet Ida precies de juiste onderwerpen aan te halen en naar de stukken te gaan waar nog heling op mag komen.

Ik zie Ida als een gids die iedere keer weer kan helpen met een stap om dichter te komen tot wat echt bij mij past en een leven bij dat wie ik ben.”

Michelle

“Ida helpt me te herinneren wie ik werkelijk ben. Niet als een mentaal concept, maar ze leidt me direct terug naar mijn eigen kern. Ze haalt de ruis weg, brengt je een nieuwe ziens- en voelswijze.

Na een sessie voel ik me geaard, mijn energie stroomt en ik voel me helder.  Ik ken niemand in leven met zoveel lichtkracht. En daarvoor is het voor mij zó helpend.
Ik gun iedereen een Ida.

Ik heb helemaal niks met online bijeenkomsten of sessies. Maar na 20 jaar zelf-ontwikkeling waarin ik vele therapeuten in welke vorm dan ook heb gezien, doet dit meer met mij dan welke andere live sessie dan ook.

Laat het je niet weerhouden. Het werkt echt magisch!
Als je een ja VOELT, go for it.”
Jeannette

“De online coaching voelt voor mij als co-creatie.
De vragen die je stelt en de beelden die je teruggeeft en hoe je woorden geeft aan wat er gebeurt helpen mij om mijn eigen beeld aan te scherpen en in te kleuren.
Je aanwezigheid geeft mij rust en focus om te voelen en zelf te onderzoeken wat waar is voor mij en welke volgende stap daar bij hoort.
Helemaal fijn dat dit vanuit huis kan op een moment dat het mij past!

De stap naar online coaching voelde overigens niet zo groot omdat ik ook de fysieke sessies ervaren had en daarin je werkwijze gezien had. Ik was wel heel nieuwsgierig of ik hetzelfde zou waarnemen zowel fysiek als qua beelden. Ook even terugdenkend aan eerdere sessies, het zijn bepaalde beelden en  soms een specifiek gevoel die mij het meest bij blijven. Zo kan ik van afgelopen sessie het verbreden van mijn gronding zo weer naar voren halen.”
Dieneke

Karen

“Ida heeft een heel breed bereik van waarnemen tussen de verschillende niveaus in ons systeem.
Met haar enorme fijngevoeligheid schakelt ze in haar sessies tussen de niveaus mens, mind, lichaam, ziel en essentie. Door de verbinding te leggen tussen deze verschillende lagen, achterhaalt ze samen met jou wat zich kenbaar wil maken, wat aandacht nodig heeft.

Dat een lichaam intelligent is, wist ik wel, maar dat het je werkelijk zoveel kan vertellen en helpen was een wonderbaarlijke ontdekking voor mij. Meer en meer kwam er diepte in de verbinding met mijn lijf, meer inzicht en meer ruimte.

De sessies met Ida hebben me nog meer bij mijn essentie gebracht en nog meer vrijheid in zijn gegeven.”

– Karen

Annemieke

“Nadat ik in een burnout was terecht gekomen, lukte het me niet om daar goed van te herstellen. Individuele sessies bij Ida hebben mij goed geholpen.

Ik heb ingezien dat het tot rust brengen van het zenuwstelsel de juiste route naar herstel was. Het was bij Ida dat ik mij voor het eerst sinds lange tijd weer helemaal rustig voelde. Deze oefeningen kon ik vervolgens ook thuis uitvoeren.

Ida straalt veel rust en wijsheid uit. Ze kon goed luisteren naar wat er bij mij speelde en daar haar behandeling op afstemmen. Ik was tegelijk bezig in een psychologisch traject en met hulp van Ida lukte het om de emoties die daarbij naar bovenkwamen ook echt in het lichaam te voelen en los te laten.”

– Annemieke

Fabienne

“Wat en waar ik ook yoga, workshops of in je praktijk ben, het voelt voor mij altijd zo warm, echt, zacht en liefdevol. Echt een cadeautje voor jezelf.
Ik kijk er daarom ook altijd naar uit om weer een les bij je te volgen.

Ik vind je een fijn mens om gewoon en alleen maar bij te zijn. Ik respecteer je hoe je je inzichten en ervaringen voor een ieder concreet en toegankelijk maakt.”

– Fabienne

Ilona

“Zonder te oordelen, zonder te willen begrijpen, begreep Ida exact wat ik nodig had. Zij weet de juiste vragen te stellen en de juiste punten op je lichaam aan te raken zodat je in staat wordt gesteld om inzichten te krijgen in de signalen van je lichaam.

Ik realiseerde mij dat ik leefde vanuit angst en overlevingsmechanismen. Dit was niet hoe ik wilde leven. Door dit helder te krijgen was de eerste en belangrijkste stap voor verandering gemaakt.

Ida heeft mij hierin begeleid vanuit rust, ontspanning en vertrouwen.”

– Ilona

Joyce

Moe en met een lijf vol stress kwam ik ‘toevallig’ bij Ida. En ondanks dat ik van alles van mijn eigen vraag vond, voelde ik me welkom.

Welkom om te kijken naar antwoorden die ik in mijn hoofd niet kon vinden. Welkom om te ervaren wat mijn lichaam me wil vertellen, wil laten zien, wil laten voelen er wil laten zijn.
Volledig welkom en in veilige handen.

Mijn hoofd snapte er niks van, ik vond het spannend, heel bijzonder en heel waardevol.

Welkom, dankzij Ida, haar een integere, liefdevolle, deskundige begeleiding en heerlijke lichte humor.

– Joyce

Marjan

“Tijdens een periode van burn-out heeft Ida mij in individuele sessies geholpen om opnieuw contact te maken met mijn lichaam en de signalen van mijn lijf weer serieus te nemen.

Ida straalt heel veel liefde en puurheid uit en had echt de rust om er te zijn voor mij.
Ik heb veel ruimte ervaren om alles onder ogen te zien/ aan te gaan wat er in mij gebeurde en wat er in mijn leven gebeurd was.

Ik vond het heel waardevol om zo weer te ontdekken wat er echt leefde bij mij van binnen en welke keuzes ik wilde maken. Er was ruimte voor spirituele ervaringen en respect voor de christelijke spiritualiteit die mijn leidraad is in het leven.”

– Marjan

Wendela

“Bij Ida vind ik diepe ontspanning, zo diep als ik in het dagelijkse leven nooit ervaar.
Haar aanrakingen en ook woorden vind ik altijd heel erg steunend, verhelderend en troostend.
Ik vind geruststelling en bevestiging: nee ik ben niet gek en ja ik ben goed bezig. Alles wat er gebeurt klopt. Het is niet goed of fout maar het IS, het leven.

Altijd als ik bij Ida ben voor een sessie ‘krijg’ ik precies wat ik op dat moment nodig heb.
Dat is zo fijn aan dat zij intuïtief werkt, niet met een vooropgesteld plan of vanuit een theorie. Alleen maar inspelend op wat mijn lichaam en energie op dat moment aangeeft.

Echt een ‘practice what you preach’-powervrouw. Heel zuiver en echt. En ook met humor. Een inspirerend mens. Een grote aanrader wat mij betreft!”

– Wendela

Melanie

“Ida is voor mij een vertrouwde coach. Ze helpt mij regelmatig met vragen die met name gaan over zelfinzicht. We voeren fijne gesprekken die tegelijkertijd licht en intens kunnen zijn.

Ida helpt mij om naar binnen te kijken en contact te maken met alles wat in mij beweegt.
Zo kwam mijn kinderwens, die ik lang voor mezelf verborgen hield, aan het licht bij Ida.
Toen ik net in verwachting was kreeg ik een miskraam. Het bleek dat ik oorspronkelijk in verwachting was van een tweeling, waarvan we er eentje zijn verloren.
Het was een verdrietige ervaring die veel spanning en vragen opleverde.

Bij Ida vond ik weer rust. Zowel in mijn hoofd als in mijn lijf werd alles weer helder.”

– Melanie

Heb je interesse in een sessie?
Wees welkom