Healy

Wat is Healy?

Ik ben de afgelopen jaren steeds enthousiaster geworden over dit apparaat. Het brengt mij gemakkelijker in lijn met wie ik ben. Ik wil je hier daarom graag meer over vertellen.

De Healy is een klein apparaatje (5 x 5 cm) wat je elk moment gedurende de dag kunt dragen en gebruiken. Het is te vergelijken met een bio resonantie apparaat.

De Healy zend middels verschillende programma’s specifieke frequenties afgestemd op wat je in jezelf wilt ondersteunen. Dit kan het versterken van je immuunsysteem zijn, beter slapen, ondersteunen van de menstruatie-cyclus, verminderen van spanning in je lichaam, verlichting bij stress, burn-out, etc.

Waarom ben ik de Healy gaan toepassen?

Ik wist van het bestaan van de Healy als zijnde bio-resonantie apparaat af, maar er was mijns inziens geen noodzaak om deze aan te schaffen.
Dat veranderde toen mijn man zwaar werd getroffen door Corona. Na 12 maanden zonder ook maar enkele vooruitgang in zijn gezondheid, terwijl er wel medische hulp was, waren we wat radeloos geworden.

Toen werd ons opnieuw de Healy geadviseerd.

Nadat mijn man 10 minuten de Healy vasthad zag ik hem plots veranderen. Ik was totaal verbaasd.
Na de programma’s van de Healy een paar dagen te hebben gebruikt had hij na een hele lange tijd geen enkele pijn meer in zijn lichaam en voelt hij zich fitter. Wonderlijk!
Ook ik ben de Healy gaan gebruiken als extra steun om mijzelf en mijn lijf in balans te houden, energiek en krachtig te blijven voelen.
Via de analyse-app (alleen bij de Healy Resonance) doe ik elke dag even een check-up om te kijken wat mijn systeem nodig heeft en dan activeer ik dat programma. Net als tandenpoetsen is de Healy nu onderdeel van mijn basis zelfzorg ritueel.
Ik pas de Healy Resonance analyse soms toe bij cliënten om het energieveld wat te ondersteunen, daardoor kunnen we direct dieper in op de thema’s waar iemand voor komt. Daarnaast gebruik ik het om specifieke energie in de (yoga-)ruimte neer te zetten.

Klik hier als je de Healy zou willen aanschaffen.

“If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.”
― Nikola Tesla

Alles bestaat uit trilling, vibratie.

We kunnen spreken over het fijnstoffelijke en het grofstoffelijke. Een meubelstuk, voedsel en ook jouw lichaam is grofstoffelijk, het is in de materie gebracht.
Er bestaat echter veel meer op basis wat we nog niet kunnen waarnemen, maar wat wel degelijk invloed op ons welzijn heeft.

Jouw beleving van jouw realiteit is afhankelijk van programmering of conditionering, wat in feite niets anders is dan een bepaalde frequentie die je gewend bent.
Veelal ben je je niet bewust van trilling of straling, maar ervaar je pas op een later moment het effect van het langdurig aanwezig zijn van een bepaalde frequentie.

Klachten op het gebied van fysieke gezondheid, maar ook onze emotionele gesteldheid of hoe we het leven beleven, beginnen allemaal op basis van onze trillingsfrequentie.

We kunnen onze frequentie beïnvloeden door positieve gedachten, ruimte creëren voor emoties, biologisch voedsel, voldoende beweging, de liefde voor jezelf en ook door sessies die je bij mij volgt.
De Healy kan hier een ondersteuning in zijn, zeker op uitdagende momenten in ons leven, om net even wat extra rust of juist stimulans te geven.
In mijn beleving versneld de Healy bewustwordingsprocessen waardoor je eerder tot jouw gewenste situatie kunt komen. Jij blijft natuurlijk zelf verantwoordelijk voor wat je wilt benadrukken in jouw leven.

Het kunnen intense veranderingsprocessen zijn die we nu aangaan als mens. Door de aanschaf van de Healy heb ik besloten dat dit meer in gemak mag gaan.

Werkwijze

Er zijn vier edities: De Healy Gold, Healy Holistic, Healy Resonance en Healy Resonance Plus. Afhankelijk van jouw klachten of wat je wilt bereiken met de Healy, kies je een geschikt programma via je telefoon (bluetooth-verbinding). De Healy stuurt vervolgens microfrequenties via je zenuwbanen naar je cellen. De edities verschillen m.b.t. het aantal programma’s wat je hierop kunt gebruiken.

Bij de Resonance heb je de mogelijkheid om een analyse te krijgen van de programmagroepen om te zien welk programma op dit moment het beste aansluit. Je kunt deze frequenties dan draadloos naar jezelf en zelfs naar anderen toe sturen.

Ik gebruik zelf de Healy Resonance vanwege het feit dat ik daardoor alle programma’s en de analyse tot mijn beschikking heb.

Echter, je kunt altijd op een later moment de aangekochte Healy ‘upgraden’ naar meer programma’s. Op deze wijze kan iedereen gebruik maken van dit apparaat ongeacht inkomen.

Klik hier om weer te weten over de Healy.

Interesse?

Ik kan mij voorstellen dat je nieuwsgierig bent geworden…

Als je meer wilt weten over de Healy, neem contact met mij op.
De Healy is voor mij de juiste ondersteuning in een tijd waarin veel verandering gaande is, ook in ons lichaam. Het past bij de nieuwe tijd om direct naar de frequenties te kijken en ook zelf verantwoordelijk te zijn voor je gezondheid, minder afhankelijk van therapeuten en supplementen.

De Healy is niet te koop via winkels, alleen via mensen die de Healy zelf in gebruik hebben. Je kunt deze via mij aanschaffen via onderstaande link naar de Healy Shop.
Ik ben niet heel enthousiast over de hele sfeer die het bedrijf van Healy neerzet eerlijk gezegd. Mijn beweegreden om de Healy aan te bieden is vanwege het feit dat ik veel vooruitgang zie bij cliënten die de Healy toepassen.
Als je de Healy hebt ontvangen begin je de eerste 2 weken met alleen de Gold- of Goud Cyclus om je energieveld voor te bereiden op andere frequenties.

Je kunt de Healy vrijblijvend 2 weken uitproberen na aanschaf, mocht het niet aan jouw verwachtingen voldoen kan je deze binnen deze tijd terugsturen.
Weet ook dat je altijd een upgrade kan doen, extra programma’s kan toevoegen. Doe datgene wat voor jou past op dit moment of welke steun je jezelf gunt.

Via onderstaande link kan je de Healy via mij aanschaffen. Als je dit van plan bent, breng mij op de hoogte. Op deze wijze kan ik je van advies voorzien mocht dit nodig zijn.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief met alle nieuwe Egypte reizen en mooie workshops