Het verhaal van Maartje

Ida kwam op mijn pad doordat zij inviel als yin-yogadocent. Ondanks dat ik al heel wat jaren yoga beoefen bij verschillende docenten, was deze yin-les geheel anders. Tijdens de les raakte ieder woord mij op een heel ander niveau. De les leek door te dringen in al mijn cellen en na een paar dagen voelde ik nog steeds de nawerking daarvan. Ik wist meteen; hier moet ik zijn, hier wil ik meer van weten.  

Getriggerd door haar wijsheid en inzicht wilde ik weleens een sessie bij haar volgen. Ik had niet zozeer hele specifieke klachten, maar was vooral op zoek naar nieuwe inzichten en ‘stroming’ in mijn leven. Nog meer worden wie ik ben en dat ook durven zijn. 

Samen gingen we op reis, via mijn lichaam. Ik voelde me direct heel veilig en wat ik voornamelijk van Ida heb geleerd is dat alles er mag zijn. Fysieke pijn en emoties zijn goed nieuws en bevatten hele mooie boodschappen. Naar deze boodschappen luisteren deze een stem te geven zorgt voor meer doorstroming en met Ida aan mijn zijde durfde ik dit aan te gaan. Hierdoor ervaar ik meer rust, helderheid, verbinding en uiteindelijk geluk. 

Ik heb het gevoel zelf verantwoordelijk te zijn voor mijn ‘heling’ en daar heb ik geen andere therapeuten meer voor nodig. Behalve iemand die mij begeleidt om alle antwoorden in mezelf te vinden – bij welke levensvraag, pijn of angst dan ook – en daar veilige ruimte voor te bieden. Dat is precies wat Ida doet!

Ik kan niet anders dan ontzettend dankbaar zijn dat zij op mijn pad is gekomen. Ik gun iedereen een Ida! 😉